Náborová exhibice v Brušperku

Když padlo rozhodnutí, že škola Taekwon-do ITF Do Kwan bude působit právě v Brušperku, věděli jsme, že je potřeba zařídit ještě mnoho věcí, než začneme cvičit v tělocvičně zdejší základní školy Vojtěch Martínka.  Jednou z nich byla náborová exhibice, se kterou nám významně pomohli členové školy KANG SONG v Hlučíně pod vedením Michala Opuszynskiho (5.dan), který s sebou přivezl i trenéry ze své školy Vlastimila Matznera a Jindřicha Hudečka (oba 1.dan).

Trénink exhibice trošku zastínilo zranění Martiny Řezáčové (2.dan), která si při tréninku jedné ze speciálních technik poranila nohu, na kterou pak nemohla následně téměř 3 týdny pořádně došlápnout. Nicméně, jak se říká „štěstí v neštěstí“ – z Martiny se tak stala skvělá moderátorka – odbornice na slovo vzatá, která svými komentáři obohatila naši náborovou exhibici v Brušperku.

Exhibice, která se nám však kryla s jinou akcí v tomto městě a konala se poslední den v měsíci září, své návštěvníky nakonec přece jen našla a většina dětí z přítomných se také ten den rozhodla, že budou právě těmi historicky prvními studenty taekwonda v Brušperku. Vzhledem k tomu, že členky Do Kwanu Kateřina Birkášová (4.dan, vedoucí školy) a Monika Burdová (1.dan, asistující trenér) na exhibici vystupovaly, nezbyl již žádný člen Do Kwanu, který by tuto akci zdokumentoval 🙂 Přinášíme tedy pouze závěrečné společné fotografie všech vystupujících a pokud k nám časem nějaké fotky dorazí, rádi je zde uveřejníme.

Chtěla bych moc poděkovat všem dětem z Hlučína za předvedení taekwonda, jejich rodičům, že si udělali čas a děti přivezli a samozřejmě všem držitelům mistrovských stupňů, kteří byli přítomni této pro nás tak významné akci. Věřím, že se nám všem v Brušperku bude líbit a přeji nám mnoho hezkých chvil zde prožitých 🙂 TAEKWON!

sabom Kateřina Birkášová, vedoucí školy